fbpx
Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren.
Check eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren.

* Retourneren kan binnen 14 dagen
* De artikelen dienen ongedragen te zijn en alle tags zijn nog bevestigd
* Onze daydeals mogen NIET geruild worden. Ook niet voor een andere maat.
* SALE ITEMS KUNNEN ALLEEN GERETOURNEERD WORDEN VOOR EEN ANDERE MAAT OF TEGOEDBON

Retour
Meld je retour aan door een mail te sturen aan retour@byvar.com en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Je krijgt een mail van ons mbt verdere instructies. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar het adres die in de mail staat. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben.
LET OP! De kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed! 

Ruilen 
Wil je jouw aankoop ruilen voor een andere maat of ander artikel? Dat is geen probleem, mits wij het artikel op voorraad hebben! Meld je retour aan door een mail te sturen aan retour@byvar.com en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Je krijgt een mail van ons mbt de volgende stappen. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen.

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen (nadat wij je pakketje hebben ontvangen) terug gestort op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.

Let op! Bij het retourneren van de volgende punten ontvang je shoptegoed te besteden in onze webshop in plaats van het aankoopbedrag:
* Artikelen die zijn besteld met een kortingsvoucher of cadeaubon
*Items die in de sale staan
* Je krijgt van ons achteraf een tegoedbon en of kortingscode gemaild, ter waarde van het aankoopbedrag van de geretourneerde artikel. De kortingscode en of tegoedbon is slechts 1 maal te gebruiken en 1 jaar houdbaar.

Bij retour verlangen we dat onze artikelen geheel in een onbeschadigde en (indien mogelijk) originele verpakking worden geretourneerd (bij de kleding moet het kaartje er nog aanzitten, bij accessoires moeten deze in de verpakking worden geretourneerd, etc.). Indien een artikel wordt geretourneerd dat naar ons oordeel schade heeft opgelopen, zullen wij van Byvar jouw via een e-mail hiervan op de hoogte stellen en de eventuele verdere stappen nader uitleggen.

BYVAR

KvK-nummer: 60950854
Btw: NL203028363B01
info@byvar.com

Instagram
Facebook