fbpx
Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

BETALEN

13 Veilig betalen

Omdat online shoppen steeds populairder wordt en er dagelijks ontzettend veel nieuwe webwinkels bijkomen, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat je op een veilige manier kunt winkelen. Bij Byvarkun je altijd winkelen in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen bij Byvar.

Verder raden wij je aan om niemand je inloggegevens te geven. Zo ben je er zeker van dat niemand misbruik kan maken van jouw account.

13.1  Betalingsmogelijkheden
IDEAL

Deze betaaloptie biedt jou als klant de mogelijkheid om te betalen vanaf jouw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. Je kunt betalen met IDEAL als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekening nummer.

Creditcard ( VISA, MasterCard, Maestro, American Express)

Bij Byvar kun je eenvoudig betalen in een SSL beveiligde betaalomgeving. Wij garanderen een veilige en eenvoudige afhandeling van jouw betaling. Zodra je ervoor kiest om jouw bestelling te betalen, wordt er eerst een reservering op jouw creditcard gedaan. Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden wordt jouw aankoopbedrag afgeschreven.

Ondervind je tijdens het bestellen problemen met jouw creditcard en kun je hierdoor jouw bestelling niet afronden? Controleer dan eerst goed of je al jouw gegevens juist hebt ingevuld of neem contact op met onze klantenservice.

Bankcontant / Mister Cash

Dit is een betaalsysteem wat vergelijkbaar is met IDEAL. Dit betaalsysteem wordt vooral gebruikt in België.

PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder jouw gegevens te delen. Koppel jouw bankrekening of creditcard en betaal gemakkelijk en veilig jouw bestelling. Een positief saldo op jouw PayPal account is vereist is om een bestelling volledig af te ronden.

LET OP! Mocht jouw saldo ontoereikend zijn, dan wachten wij met het versturen van jouw bestelling. In de tussentijd wordt jouw bestelling niet gereserveerd, waardoor er geen rechten kunnen worden ontleend aan jouw geplaatste bestelling.

13.2 Terugstorttermijnen

Heb je item(s) retour gestuurd naar Byvar? Natuurlijk wil je het aankoopbedrag dan zo snel mogelijk terug hebben op jouw rekening. Voor iedere betaaloptie die je hebt gekozen, staat een terugbetalingstermijn van 14 werkdagen vanaf het moment dat het pakketje bij ons binnen/verwerkt is. Al onze terugbetalingen worden uitgevoerd binnen deze termijn. Mocht dit niet het geval zijn neem dan contact met ons op door een bericht te sturen naar onze klantenservice via het contactformulier of een mail te sturen naar info@byvar.com.

XOXO,
BYVAR

BYVAR

KvK-nummer: 60950854
Btw: NL203028363B01
info@byvar.com

Instagram
Facebook